ERDŐ AJÁNDÉKA

ERDEI CSAPATÉPÍTÉS CÉGEKNEK

Magyarország legszebb erdős tájain

 

Erdei környezet, egészséges, tiszta levegő, vidámság, csapatszellem. A túlhajszolt hétköznapokban, a digitális kommunikáció korában, stresszel, rohanással teli életünkben van mit tanulnunk a természet törvényeiből. Ennek egyik módszere az erdei élménytréning, melynek programjai az ember és az erdő középpontba állításával, speciális, személyre, csoportra, témakörre szabott gyakorlatokkal, feladatokkal számos közösségi igényt képesek kielégíteni – stresszmentesítés, önismeret bővítés, a résztvevők egymás és saját rejtett tulajdonságainak felfedeztetése, közösségformálás, közös élmények.

Természetes erdei környezetbe helyezve egészen más szemszögből közelíthetjük meg az alapvető szervezetfejlesztési és csapatépítési igényeket, legyen az stratégia, motiváció, konfliktusok, jövőképek, együttműködés, kommunikáció belül és kívül, szervezés, szerepkörök, önértékelés és önbizalom, hatékonyság, erősségek, pozitív hozzáállás, elfogadás és empátia, változások és krízisek kezelése.

Erdei élménytréning
az Erdő Ajándéka trénereivel

Erdei környezetben aktív gyakorlatokkal „kiszakítjuk” a hozzánk érkezőket a hétköznapi gondolkodásból. A természeti közegben, távol a mindennapokban megszokott szerepektől, megfelelő feladatokkal sok új információt kaphatunk magunkról, egymásról, ami a közösségi kapcsolatok alapvető szükséglete. Közös élmények, vidám, meghökkentő, elgondoltató percek, órák átélése, amelyek tartós emlékeket hoznak magukkal.

Munkahelyi kollektívák számára ajánlunk értékes és élménydús, a konkrét egyedi igényekhez igazított, 1 vagy 2 napos erdei csapatépítő programokat hazánk legszebb erdős vidékein, ami biztosítja

  • a kapcsolatot az erdő energia feltöltő környezetével
  • a kimozdulást a mindennapos, megszokott keretek közül
  • az önfeledt, vidám közös helyzeteket, játékokat
  • a csoport aktuális helyzetével, kérdéseivel való közös munkát
  • egymás és önmagunk új irányokból való megismerését
  • új elképzeléseket és impulzusokat a továbbfejlődéshez
  • szabadtéri és házon belüli foglalkozást egyaránt, időjárástól függetlenül.

 

Ízelítő a lehetséges erdei programokból:

erdei menedék építés, átkelő építés, farakás kirakó játék, fagyűjtés és tűzrakás, saját étel főzés, éjszakai bátorságpróba és tájékozódás, ehető termések és levelek, közös és egyéni túlélési döntések tesztelése, kézi hajító és lőfegyverek kipróbálása, erdei manók, törpék, tündérek számára palotaépítés, tájgyógyítás, erdőtakarítás, faültetés, madármegfigyelés, helytörténeti titkok, egészséges életmód blokk, apró világok közös felfedezése, az erdei élőlények együttműködésének elvei és gyakorlata, közös zenélés, dobolás, éneklés, túrázás

Céges célokhoz, létszámhoz és időtartamhoz igazított ajánlatokért, helyszín javaslatokért

keresse az Erdő Ajándéka csapatát az erdoajandeka@gmail.com e-mail címen.

Szabó Miklós erdőmérnök, tanár (06 20 954 2252)

Korpusz Sándor motivációs előadó, tréner (06 20 537 0499, sandorkorpusz.com)

Share This