Meggyőződésünk, hogy az egyre népszerűbb erdőfürdőzés pozitív, relaxáló és gyógyító hatásának megtapasztalásához nem elég néhány óra. Egy komplett hétvége során van igazán lehetőségünk lelassulni, elcsendesedni, megérteni és megtapasztalni azt a felemelő érzést, amit a fák közelsége és gyógyító energiái adnak.

Hazánk egyik legszebb vidéke, a soproni Lövérek érintetlen környezete különösen alkalmas az erdőterápiára az itt található famatuzsálemek, érintetlen erdőrészek, különféle fafajok és a klimatikus gyógyhatású, kristálytiszta alpesi levegő miatt.

A 2 éjszakás erdőfürdő program során komplex módon merítkezünk meg az erdő gyógyító erejében. Betekintünk az “erdő-erő-eredő ” magyar mélységeibe, megismerjük a jellemző fafajokat és azok gyógyító erejét, szeretettel és figyelemmel kapcsolódunk a fákhoz, kinyitjuk érzékszerveinket az erdő téli ajándékai (csend!) felé.

A klimatikus erdei gyógylevegőben naponta többször sétálunk, meditálunk és hagyjuk, hogy az erdő esszenciái átjárják testünket, lelkünket, szívünket. Megismerjük az erdőfürdő, a sinrin yoku tudományos alapjait és kutatási eredményeit, és egyszerű gyakorlatokat sajátítunk el a mindennapokra.
Erdőterápiás élményeinket, érzéseinket és megéléseinket közös beszélgetések és művészi tevékenységek segítségével dolgozzuk fel.

Az erdőfürdő programot csak felnőtteknek ajánljuk, és ezúttal a négylábú kedvenceknek is jobb helyük van otthon.

Maximális létszám: 25 fő (minimális létszám 12 fő)

Szakvezetők: Szabó Miklós erdőmérnök, tanár, Dános-Krajczár Orsolya, okleveles természetvédelmi mérnök

Részvételi díj: 29.900 Ft/fő
Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban egy szép soproni panzióban
Egyágyas felár: 5000,-Ft/éj

A részvételi díj tartalmazza a komplett erdőfürdő programot és szállást 2 éjre reggelivel egy soproni panzióban.
További étkezések a csoport megbeszélése szerinti soproni éttermekben saját költségen.

Részletes program és jelentkezés az erdoajandeka@gmail.com címen Szabó Miklós túravezetőnél.
A részvételhez 50 % előleg átutalása szükséges 2019. január 31-ig.

Share This