SZÜLETÉSNAPOK/RENDEZVÉNYEK

 

 

 

 

Erdei születésnapozás a Hármashatár-hegyi  erdei suliban!

Az erdei ünnepség 2,5 órás melyet hétvégén (szombat, vasárnap)délelőtt 10:00-12:30, vagy délután 14:00-16:30 idősáv kérhető. Péntek délután is tarthatjuk, melyre külön egyeztetés szükséges.

4 éves kortól, aktív 99 évesekig ajánljuk 🙂

Az erdei iskola 120 nm, beltéri tanösvénnyel (túrabringa, barlang, erdei kuckó és repülőszerkezet) óriási térrel és  külön lány és fiú mosdóval rendelkezik.

Egy kis konyha áll rendelkezésre a torta és egyéb finomságok tálalásához. Az ÁNTSZ és a Covid előírások értelmében, az ünnepelt szüleinek kell biztosítani a papírtányérokat, evőeszközöket és poharakat és minden finomságot. A torták, üdítők és sütik lehetnek házi készítésűek, nem kell igazolni a származásukat.

Mivel az erdei suli a Hármashatár-hegyen az erdő tetején található, kandallóval fűtönk és esős idő esetén váltócipőt szoktunk kérünk.

Az erdei iskola számunkra “gyermekszentély”!
Ezért dohány-és alkoholmentes a programunk és a helyiségünk!
Köszönjük!


Az alapprogramról: (a korosztályhoz és gyermekek dinamikájához igazodva) 2,5 órás

  • Köszöntés a születésnapi tölgyfánál.
  • Együtt megyünk titkos felfedező utunkra, a nyugati „Szabadság-sziklaoromra”, majd onnan egy szuper körtúrával érintjük a Glucker-kilátót és a kristály-domboldalt.
  • Felfedező sétánkon egy aranyos erdei manó vezet minket, őzikék, szarvasok elhullatott agancsát, erdei kincseket találunk.
  • Visszaérve az erdei iskolába felfedezik a környékre jellemző barlangi világot, az erdő kincseit és az erdőgazdálkodást, kipróbálják a levélágyat, a barlangjáratot. A gyerekek ízelítőt kapnak a hegyi kerékpározás, sziklamászás és a sárkányrepülőzés hangulatából is. Végig próbáljuk a beltéri tanösvényt.
  • A kandalló előtti mesetisztáson meghallgatjuk a születésnapos meséjét/köszöntöt. Meggyújtjuk az erdei  tappancs torta gyertyáit. Kis farombuszokon (erdei állatok nyoma látható) mécsesekből születésnapi fatorta kirakása (annyi gyertya, ahány éves a gyermek). Erdei iskolai ajándék  átadása az ünnepeltnek.

 

  • A meghívottak elfogyasztják az igazi tortát, majd a program zárásaként mindenki átadja ajándékát az ünnepeltnek. 

Születésnapi program alapára (2,5 óra) 10 gyermekig 55. 000 Ft
(Lehet kevesebb gyermek is, akkor is az alapárat kell fizetni)

Felárak:
10 fő felett gyermekenként 1.500 Ft/fő
angol vagy német nyelven +15.000 Ft

További választható feláras programok:

♥ Erdei akadálypálya 500 Ft/fő
gyakorlatainak kipróbálása. Az állomások az erdei iskola melletti fenyők között vannak elhelyezve. 1.Slackline járás, 2. rönkjárás, 4. rönkhajítás, 5. tobozzal kosárdobás, odúba dobás, 7. fadoronggal célba dobás, 8. dió csőgurítás (reflexpróba).
♥ Famedál készítése 500 Ft/fő
Faágat fűrésszel levágjuk, majd csiszolópapírral mind a két oldalát megcsiszoljuk finomra, utána furdanccsal kilyukasztjuk. Spárgával átfűzzük, majd tappancsnyomokat lehet rányomdázni.
♥ Nyuszisimogató 3.000 Ft


   

 

Javasoljuk a kényelmes ruházatot, túrafelszerelés, az időjárásnak megfelelő réteges öltözetet. Esős idő esetén váltócipőt hozzanak magukkal a gyerekek. A meghívottakat 15 perccel korábra hívják, hogy pontban tudjuk a programot kezdeni.

Sajnos a Hármashatár-hegyen nem mindig van térerő, ezért ha a szerpentinen végig jönnek a körforgós parkolóig, ott a jobboldali műúton,  a fal mellett végig  a kapuig az erdei iskoláig be lehet jönni autóval.

A szülők is részt vehetnek a túrán, de az iskolában is maradhatnak.

 

Az időpontfoglalást jelentkezési lapon https://forms.gle/Ug3XoaX1ggr8nRFF6

 

Az időpontfoglalás visszaigazolása után az előlegbefizetésével lesz végleges a foglalás. A végelszámolás a valós létszám alapján történik, fizetni készpénzben vagy azonnali átutalással lehet a program végén.

A helyszínt szívesen megmutatom, aki nem ismeri. Előtte mindenképpen egyeztessünk, mert nem mindig vagyunk ott.
Ha még bármiben tudok segíteni, nyugodtan keresenek telefonon: +704164554; info@erdoajandeka.hu

Minden jót kívánok!

Tóth Tünde

Share This