TÁBOROK

TAVASZI SZÜNET

erdei napközitábor a Hármashatár-hegyen

Egyszer volt hol nem volt, kerekerdő közepén, fönn a Hármashatár-hegy tetején volt egy gyönyörű szép tisztás és azon állt egy csodálatos erdei iskola. Onnan indulnak a gyerekek kalandos erdei felfedező útjai…”

Szeretettel várunk 6-12 éves gyerekeket erdei élménytáborunkba 08:00-16:30 között.

2024. március 28., 2024. április 02-05.

Helyszín: Hármashatár-hegy, erdei iskola
(1037 Budapest, Hármashatár-hegyi út 1.)

Megközelíthetőség: 65-ös autóbusz végállomástól 40 perc sétával, illetve autóval

🐞 Ismerkedés varázstoboz segítségével. A Hármashatár-hegy megmászása. Kristály mező felkeresése. Körpanoráma, a Budapestet övező gyönyörű táj bemutatása (erdei kincskeresés, faág hálózat építése közösen a meredek hegyoldalon). Ebéd, mesemondás, délután agyagozás, növényi agyaglenyomatok készítése. Erdei kincskereső játék, tájolóval és térképpel (agancsok, kristályok) keresése az erdőben.

🐞„Az erdő ajándékai”, mentaital kóstolás. A tűz szerepe életünkben. Tábortűzrakás, gyújtás, tűzgyújtó eszközök, tűzgyújtási módok közös bográcsozás. Erdei sport- és akadálypálya (egyensúlyozás rönkökön és kötélen (slackline), célbadobás kosárba, fatuskóra, mocsárjáró, gólyaláb használata) ebéd – mesemondás, délután: délután cél a Guckler tanösvény, Tábor-hegyi barlang bejárata, Farkastorok-völgy felfedezése.

🐞 Célunk a Szabadság-szikla alatti titkos táborhely és a Vöröskővár. Jane Goodall tanösvény meseszerű mászó fák,

ismerkedés az ürgék, haragos siklók és zöld gyíkok életmódjával ebéd – mesemondás, délután: Ismerkedés a csodálatos faanyaggal, egyedi famedál készítése, állatnyomos díszítéssel. És még sok érdekes játék és program.


Amit biztosítunk: étteremből rendelt meleg ebéd, naponta friss gyümölcs, uzsonna, meleg erdei tea, foglalkozásokhoz szükséges anyagok, szerszámok.

A tábor maximális létszáma 30 fő, a tábor 14 főtől indul. A program változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi díj:
44
.000 Ft/fő/ 4 nap
12.000 Ft/fő/nap

Tavaszi tábor Jelentkezési lapja https://forms.gle/8JUyjmsCUMhxmof66

Tábor vezető: Szabó Miklós erdőmérnök, tanár, 06-20-954-22-52
Szervező: Tóth Tünde 06704164544 info@erdoajandeka.hu

https://www.facebook.com/erdoajandeka

Share This